Η συμπαράταξη ”ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ” αποτελείται από έμπειρα στελέχη, που προέρχονται και από τις πέντε παρατάξεις του εν ενεργεία Δημοτικού Συμβουλίου και από τα βασικά ιδρυτικά στελέχη της παράταξης που εξέλεξε δύο φορές Δήμαρχο και εν συνεχεία για τα 5 τελευταία χρόνια  Αντιπεριφερειάρχη για τις Βόρειες Σποράδες τον κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη.

ποιοι είμαστε

Η συμπαράταξη ”ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ” αποτελείται από έμπειρα στελέχη, που προέρχονται και από τις πέντε παρατάξεις του εν ενεργεία Δημοτικού Συμβουλίου και από τα βασικά ιδρυτικά στελέχη της παράταξης που εξέλεξε δύο φορές Δήμαρχο και εν συνεχεία για τα 5 τελευταία χρόνια Αντιπεριφερειάρχη για τις Βόρειες Σποράδες τον κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη. Ύστερα από αλλεπάλληλες συναντήσεις και διεξοδικές συζητήσεις έγινε πραγματικότητα η ένωση των στελεχών των έξι παρατάξεων με κοινή δήλωση τους ότι :
•  Μας ένωσε το καλό της Σκιάθου
•  Μπήκαν στην άκρη οι προσωπικές αντιπαλότητες και αντιπαραθέσεις
•  Υπερίσχυσε το ΕΜΕΙΣ αντί του ΕΓΩ Γιατί πλέον είναι φανερό ότι η Διοίκηση του νησιού είναι δουλειά ομάδας και όχι ενός μόνο άτομου.

Στη νέα αυτή πολική πλατφόρμα συμμετέχουν ακόμα πρόσωπα που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην πολιτική σκηνή της Σκιάθου παντρεύοντας έτσι εμπειρία, γνώσεις , νέες ιδέες, ενέργεια και ενθουσιασμό. Η συμπαράταξη ”ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ” με επικεφαλής τον επιτυχημένο Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη Β. Σποράδων κ. Νίκο Πλωμαρίτη είναι πλέον μια πλήρης και συμπαγής πολιτική ομάδα, που διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία και εχέγγυα για να οδηγήσει με επιτυχία την Σκιάθο μας στο Μέλλον.

Το πλάνο μας για το μέλλον

Copyright 2019 © All rights Reserved. Design by KAPA