Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΑΝΤΩΝΊΤΣΑΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ​

Εργολάβος Οικοδομών

“Στις ερχόμενες εκλογές δηλώνω δυναμικά παρών και είμαι έτοιμος να εργαστώ για το κοινό καλό του τόπου μας.”

Ο Αντωνίτσας Δημήτριος, 
γιος του Αντωνίτσα Θεοδώρου και της Κυριακούλη Ελισάβετ 
γεννήθηκε το 1988 και είναι μόνιμος κάτοικος του νησιού μας.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως εργολάβος οικοδομών, συνεχίζοντας την επαγγελματική δραστηριότητα του πατέρα του. 
Παράλληλα λειτουργεί επιχείρηση Ενοικιαζομένων Δωματίων στη Σκιάθο. 

Οι λόγοι που με έκαναν να ακολουθήσω και να στηρίξω την Παράταξη ”ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ” του υποψήφιου Δημάρχου Νικόλαου Πλωμαρίτη, είναι η πίστη μου στην αξία και την υλοποίηση των υποσχέσεών του, και επιπλέον ο θαυμασμός μου για όλα όσα έκανε στον τόπο μας, τα χρόνια που τον υπηρέτησε από τη θέση του Δημάρχου Σκιάθου. 
Στις ερχόμενες εκλογές δηλώνω δυναμικά παρών και είμαι έτοιμος να εργαστώ για το κοινό καλό του τόπου μας. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Ασφαλιστικός Σύμβουλος - Επιχειρηματίας

“Πρέπει να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις μας, όχι μόνο από επιλογή, μα γιατί ο Κλεισθένης μας επιβάλει να συνθέσουμε προκειμένου να Διοικήσουμε τη Σκιάθο, φέρνοντας έργα και αποτελέσματα προς όφελος των παιδιών μας.”

Ονομάζομαι Αποστόλης Πασχάλης του Γεωργίου και της Αθανασίας Αρμαμέντου και γεννήθηκα στη Σκιάθο τον Ιούλιο του 1984.

Σπούδασα Χρηματοοικονομικά, Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση και Πραγματογνώμων, ενώ έχω παρακολουθήσει προγράμματα επιμόρφωσης όπως: 
Στελέχη Τουριστικών & Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων (ΚΕΚ), Διαχείριση χρόνου και άγχους, Τεχνικές Πειστικότητας, Αντιμετώπιση Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος – Εθνικό Ρυθμιστικό Πλαίσιο (Εργαστήριο Καποδιστριακού Πανεπιστημίου), πιστεύω έντονα στη δια βίου μάθηση.

Εργάστηκα σε πολλές επιχειρήσεις του νησιού μας, καθώς και στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Σκιάθου ενώ τα τελευταία (9) χρόνια έχω την δική μου εταιρεία η οποία ασχολείται με την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, την Διοργάνωση Γάμων και γενικότερα την παροχή υπηρεσιών στο νησί αλλά και στο εξωτερικό.

Η σχέση μου με το Δήμο Σκιάθου είναι 12 χρόνων (3 χρόνια ως υπάλληλος και 9 χρόνια περίπου ως Δημοτικός Σύμβουλος), έχοντας αποκτήσει την ανάλογη πείρα σε θέματα της τοπικής Αυτοδιοίκησης με Καποδίστρια και Καλλικράτη.

Την 1η Σεπτεμβρίου 2019, 
πρέπει να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις μας, όχι μόνο από επιλογή, μα γιατί ο Κλεισθένης μας επιβάλει να συνθέσουμε προκειμένου να Διοικήσουμε τη Σκιάθο, φέρνοντας έργα και αποτελέσματα προς όφελος των παιδιών μας.

Τέλος επιθυμώ την Τουριστική και Οικονομική Ανάπτυξη του νησιού μας, έτσι ώστε να έχουμε: Μέλλον, Χώρο, Χρόνο και Πόρους από την Τοπική & Διεθνή Αγορά, και ο δρόμος προς αυτή την κατεύθυνση είναι την πρώτη Κυριακή στις 26 του Μάη να έχουμε μια ΣΚΙΑΘΟ ΕΝΩΜΕΝΗ.

Με τιμή

Αποστόλης Πασχάλης

 

Κουκουλάκης Θωμάς

Επιχειρηματίας ​

“Για να δούμε μια Σκιάθο όπως της αξίζει, τη Σκιάθο των ονείρων μας”

Γεννήθηκα το 1985 στην Θεσσαλονίκη, αλλά η Σκιάθος είναι ουσιαστικά η πατρίδα μου αφού από το 1988 η οικογένεια μου ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο νησί.

Το 2001 αποφοίτησα από το Whitefish Township High School του Michigan , ΗΠΑ ενώ πραγματοποίησα τις σπουδές μου στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης όπου και το 2007 αποφοίτησα με 2 πτυχία, στο management τουριστικών επιχειρήσεων και στο marketing.

Μέσα από την επαγγελματική μου ενασχόληση απέσπασα το 2015 το πολύ σημαντικό βραβείο της UNESCO για την συνεισφορά μου στον τουρισμό, ενώ το 2017 παρέλαβα το βραβείο του Γε “νεο” επιχειρείν ως ένας από τους σημαντικότερους νέους επιχειρηματίες της Β. Ελλάδος. Έχω διατελέσει μέλος της Επιτροπής του Κολλεγίου Ανατόλια για το τμήμα master του τουρισμού, ενώ επίσης τον ίδιο χρόνο προτάθηκα από το World Business Assembly για το βραβείο του Manager της χρονιάς για όλη την Ν. Ευρώπη.

Από το 2013 έως το 2017 διετέλεσα Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου μια θέση από την οποία μπορώ να πω ότι αποκόμισα εμπειρία γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματα του νησιού αλλά και τις λύσεις για να τα ξεπεράσουμε.

Για αυτό τον λόγο, για την αμέριστη αγάπη μου για το νησί και τις κοινές μας ιδέες και οράματα με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη δέχθηκα την πρόταση να συμπορευτούμε μαζί στον αγώνα που μας περιμένει.

Για να δούμε μια Σκιάθο όπως της αξίζει, τη Σκιάθο των ονείρων μας.

Αικατερίνη Αναστασία Νικολάου

Πολιτικές Επιστήμες

“Με απόλυτη προσήλωση στις ιδέες, στα οράματα και στους στόχους μας και με όρεξη για σκληρή δουλειά ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που αρμόζει στο νησί μας. “

Ονομάζομαι Αικατερίνη Αναστασία Νικολάου του Γιακουμή και της Γιαννούλας Χατζή. 
Είμαι 27 ετών και κατάγομαι από την Σκιάθο. 

Έχω σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες με κατεύθυνση στη Δημόσια Διοίκηση στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Συμμετείχα στο Harvard Model United Nations στη Βοστώνη με την Διεθνή Αμνηστία για τα δικαιώματα της γυναίκας. Επίσης, κατέχω μεταπτυχιακό δίπλωμα Master in Business Administration στο Management στο Αμερικανικό Κολλέγιο της Θεσσαλονίκης. 
Έχω εργαστεί στην οικογενειακή επιχείρηση ενοικιαζόμενων δωμάτιων, σε τουριστικό γραφείο και γραφείο τέλεσης γάμων (Dixie Bird &Anastasia’s Weddings), σε ξενοδοχειακή μονάδα (Skiathos Palace). Τα τελευταία χρονιά εργάζομαι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (Gin Fish) καθώς επισης είμαι υπεύθυνη στα τουριστικά καταλύματα της οικογένειας μου. 
Το μικρόβιο της πολιτικής εμφανίστηκε σε πολύ μικρή ηλικία και με οδήγησε να ασχοληθώ επαγγελματικά μέσω των σπουδών μου. Υπήρξα πρόεδρος της σχολής μου καθώς και πρόεδρος φοιτητικής παράταξης Δαπ-Νδφκ με επιτυχία. Ακόμη υπήρξα σύμβουλος στην εκλογική διαδικασία του υποψήφιου δήμαρχου Ευάγγελου Μπαλατσού στο δήμο Φάρσαλων, στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. 

Η αγάπη για τον τόπο μου σε συνδυασμό με την αγάπη για την πολιτική με οδήγησαν να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη και τον συνδυασμό του «Σκιάθος Ενωμένη – Βήμα στο Μέλλον». Με απόλυτη προσήλωση στις ιδέες, στα οράματα και στους στόχους μας και με όρεξη για σκληρή δουλειά ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που αρμόζει στο νησί μας. 

Με εκτίμηση,

Αικατερίνη Αναστασία Νικολάου

 

Αργυρώ - Μαρία Κανταράκια

Επιχειρηματίας ​

“Ένας νέος άνθρωπος που είναι αποφασισμένη να συμβάλει με 
όλες τις δυνάμεις της στον μεγάλο αγώνα που δίνουμε για 
τον Δήμο μας για να κάνουμε το επόμενο βήμα μαζί που θα 
συνεχίσει την αλλαγή για ένα καλύτερο αύριο  “

 Αργυρώ – Μαρία Κανταράκια του Ιωάννη Κανταράκια και της Ζωής Τζούμα
που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σκιάθο, είναι 29 χρόνων
και είναι απόφοιτη Λυκείου. Ένα νέο πρόσωπο της κοινωνίας
της Σκιάθου με προβληματισμούς και αγωνία για το αύριο
του νησιού μας , μιας και δραστηριοποιείται στην
οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση από μικρή ηλικία
και την τελευταία περίοδο μπήκε στην αγορά του νησιού
μιας και ασχολείται και με το χονδρεμπόριο πλέον .

Μια δυναμική προσθήκη στο συνδυασμό νίκης , που
πιστεύει ακράδαντα ότι θα κάνει και πάλι την διαφορά.
Έναν άνθρωπο ακέραιο με ήθος και υψηλές αξίες.
Ένα νέο άνθρωπο που είναι αποφασισμένη να συμβάλει με
όλες τις δυνάμεις της στον μεγάλο αγώνα που δίνουμε για
τον Δήμο μας για να κάνουμε το επόμενο βήμα μαζί που θα
συνεχίσει την αλλαγή για ένα καλύτερο αύριο .

Αργυρώ – Μαρία καλώς ήρθες και καλή δύναμη στον
κοινό μας αγώνα!

Αναστασία Φιλαρέτου

Τοπογράφος Μηχανικός

“Παρά τις συγκρούσεις μας με τον κ. Πλωμαρίτη, πάντα σε επίπεδο πολιτικό, βλέποντας πίσω την επιτυχημένη συνεργασία μας αποφασίσαμε, αυτή τη φορά, να ενώσουμετις δυνάμεις μας και να δράσουμε άμεσα γιατί και γνωρίζουμε και θέλουμε και μπορούμε ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.”

Φίλες και φίλοι,

Γεννήθηκα στη Σκιάθο το 1963 όπου και μεγάλωσα.

Τελείωσα όλες τις τάξεις του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στον τόπο γέννησής μου.

Το 1981 εισήχθην στο Τμήμα Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.
Σε κάθε έτος σπουδών λόγω των επιδόσεών μου ήμουν υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών . Αποφοίτησα το 1986 με βαθμό Αριστα 10 .

Είχα έτσι την τιμή να εκφωνήσω τον όρκο κατά την τελετή ορκομωσίας των αποφοίτωντον Οκτώβριο του 1986 .

Η πρωτότυπη διπλωματική μου εργασία στον Τομέα της Γεωδαισίας με επιβλέποντες τους καθηγητές Α. Δερμάνη , Ε. Λιβιεράτο και Ηλ. Τζιαβό με θέμα «Αριθμητική μελέτη των παραμορφώσεων της απεικόνισης του γεωειδούς στο ελλειψοειδές» αποτέλεσε τηνβάση δημοσιεύσεων (πχ Manuscripta geodeKca).

Από το 1986 ζω και εργάζομαι στη Σκιάθο ως ελεύθερη επαγγελματίας, μελετήτρια ιδιωτικών έργων και από το 1989 μέχρι το 2009 ως κατασκευάστρια.

Ολα αυτά τα χρόνια συμμετέχω σε επιτροπές των Δήμων Σκιάθου και Σκοπέλου ως εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Από το 2017 είμαι μέλος Μόνιμων Επιτροπών του ΤΕΕ Μαγνησίας. Ημουν στην Συντονιστική Επιτροπή του Αγώνα κατά των Πυλώνων Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ με τους κ. Ι. Κοντό, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, και Δ. Μιτζέλο, Πολιτικό Μηχανικό. Με την συμμετοχή όλων των Σκιαθιτών και την τότε δημοτική αρχή, τον Δήμαρχο κ. Πλωμαρίτη και τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Διολέττα καταφέραμε να σταματήσουμε το καταστροφικό έργο λίγο πριν τις απαλλοτριώσεις, κάνοντας τελικά αποδεκτή από την ΔΕΗ την αντι-πρότασή μας για υποθαλάσσιο αγωγό.

Από το 2011 μέχρι και σήμερα ως δημοτική σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Σκιάθου, μετείχα ως μέλος στην Οικονομική Επιτροπή, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου και σε άλλες επιτροπές του δήμου μας. Είμαι υπερήφανη που με την άψογη συνεργασία με τα τότε μέλη της Οικονομικής Επιτροπής το Ταμιακό Υπόλοιπο του Δήμου από αρνητικό πρόσημο το 2010 ήταν +2.200.000 ευρώ το 2014. Επίσης ένα Λιμενικό Ταμείο που το 2012 ήταν μόνο στα «χαρτιά» απέκτησε στέγη, προσωπικό και ταμιακό υπόλοιπο παρά τα προβλήματα λειτουργίας του, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Εθελοντικά συμμετείχα στις τιμητικές εκδηλώσεις του Δήμου Σκιάθου για τα 100 χρόνια από το θάνατο του Παπαδιαμάντη, στο Πρόγραμμα Πόλεις -Αμφιτρύων για τους αγώνεςSpecial Olympics, στο θερινό πρόγραμμα πυροπροστασίας, στο πρόγραμμα ενίσχυσης των αδύναμων συμπολιτών μας και το πρόγραμμα Σκιάθος Καθαρή (πριν αυτά γίνουν διαφημιστικά-ψηφοθηρικά projects και μέσα αυτοπροβολής) και όπου μπορώ και καλούμαι να προσφέρω. Είμαι μέλος πολλών συλλόγων και ήμουν ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου «Φίλοι της Σκιάθου» έως την αποχώρησή μου το 2012 διαβλέποντας την μετάλλαξή του σε ΜΚΟ «Η Σκιάθος».

Με την ΑΚΠΣ ιδρύσαμε την Μικρή Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού που οργάνωσε την τριετία 2011-2013 πολλές αξιοσημείωτες πολιτιστικές εκδηλώσεις/εκθέσεις.

Παρά τις συγκρούσεις μας με τον Δήμαρχο κ. Πλωμαρίτη, πάντα σε επίπεδο πολιτικό, βλέποντας πίσω την επιτυχημένη συνεργασία μας σε διάφορα θέματα, αναγνωρίζοντας την ανιδιοτελή και συνεχή αγάπη και προθυμία του για προσφορά στους συνανθρώπους και στο νησί μας, μετά από πολύωρες και διεξοδικές συζητήσεις για τα προβλήματα της Σκιάθου, αποφασίσαμε, αυτή τη φορά, να συμπράξουμε, να ενώσουμετις δυνάμεις μας και να δράσουμε άμεσα γιατί και γνωρίζουμε και θέλουμε και μπορούμε ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.

«ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ-βήμα στο μέλλον»

Με τιμή

Αναστασία Φιλαρέτου

Ναούμ Δάφνη

Επιχειρηματίας ​

“Θέλω ό,τι και ο μέσος πολίτης, ένα Δήμο καθαρό, ασφαλή και που τα προβλήματα σιγά σιγά θα βρίσκουν το δρόμο της επίλυσης. “

Ονομάζομαι Ναούμ Δάφνη , γεννήθηκα στην Σκιάθο, όπου μεγάλωσα και κατοικώ με την οικογένεια μου.

Είμαι σύζυγος- μητέρα 2 κοριτσιών και δραστηριοποιούμαι στο χώρο των μεταφορών και της εστίασης. Προέρχομαι
από οικογένεια βιοπαλαιστών με καταγωγή από Σκιάθο. Εργάζομαι ως ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο των
μεταφορών από το 2009.
Παράλληλα από το 2003 κατά τους θερινούς μήνες απασχολούμαι στην οικογενειακή μας
επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος, των γονιών μου.

Δίνω ιδιαίτερη έμφαση στο χώρο των παροχών μας και συνεχώς ενημερώνομαι για να υπάρχει το καλύτερο αποτέλεσμα στην εξυπηρέτηση του πελάτη για την καλύτερη ποιότητα .

Για 2 έτη ήμουν ενεργό στέλεχος στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού βοηθώντας και αφιερώνοντας αρκετό ελεύθερο χρόνο για να στηρίξω το έργο του εθελοντισμού, γιατί η
αγάπη μου για τα παιδιά είναι γνωστή. Επίσης είμαι εγγεγραμμένη εθελόντρια στον Δήμο Σκιάθου και μέχρι σήμερα προσφέρω ανιδιοτελώς την βοήθεια μου όπου χρειασθεί.

Η αγάπη μου για το νησί (το νησί μας), η προσφορά και
το μεράκι με έκαναν να αποφασίσω να θέσω την υποψηφιότητα μου ως δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό
«ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ -ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» του Νικόλαου Πλωμαρίτη, υποψήφιο δήμαρχο Σκιάθου.

Πιστεύω πως ο Νίκος Πλωμαρίτης είναι ένας καταξιωμένος συνάδελφος, εργατικός, φιλότιμος, φιλάνθρωπος με έντονο το αίσθημα της προσφοράς και της δοτικότητας.
Πιστεύω στο όραμά του για ένα νησί Πρότυπο και είναι τιμή μου να τον ακολουθώ στην προσπάθειά του αυτή.
Επίσης στο πρόσωπο του Νίκου Πλωμαρίτη συγκεντρώνονται οι αρετές, που θα ήθελα να έχει ένας Δήμαρχος, χαμηλών τόνων, μετρημένος, σοβαρός, προσιτός, που προσπαθεί χωρίς τυμπανοκρουσίες για το καλό του τόπου.
Θέλω ό,τι και ο μέσος πολίτης, ένα Δήμο καθαρό, ασφαλή και που τα προβλήματα σιγά σιγά θα βρίσκουν το δρόμο
της επίλυσης. 
Ένα Δήμο με σχεδιασμό «βάθους», με διαχείριση χωρίς «σκιές», με σεβασμό στους πολίτες και για αυτά θα
αγωνιστώ.

Οι στόχοι μας είναι:
-Η Σκιάθος είναι αναγκαίο να ανακτήσει την χαμένη αίγλη της.
-Το όραμά μας είναι η Σκιάθος να αποτελεί ένα νησί πρότυπο, καθαρό, λειτουργικό, φιλόξενο, εμπορικό,
φωτεινό ,ασφαλή ,με κατάλληλες υποδομές.
-Ένα νησί φιλικό προς τα παιδιά μας, με χώρους άθλησης και αναψυχής.
-Ένα νησί που να σέβεται την καθημερινότητα των Σκιαθιτών, τις ανάγκες των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, των ανθρώπων με αναπηρία, των αστέγων και των επισκεπτών.

Ζητώ τη στήριξή σας, για να συμβάλλω με τις λιγοστές μου δυνάμεις στην πορεία αυτή.

Με εκτίμηση
Ναούμ Δάφνη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ-ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Παναγιώτα Διολέττα - Μουτζούρη

Εκπαιδεύτρια Τουριστικών Σπουδών - Επιχειρηματίας

” Ζούμε σε μια εποχή που σε «υποχρεώνει» να ασχοληθείς με τα κοινά, να εκφράζεις την πολιτική σκέψη και να ζητάς μια διαφορετική κοινωνία, ένα καλύτερο αύριο, ένα βήμα στο μέλλον.”

Γεννήθηκα στη Σκιάθο. Γονείς μου ο Ιωάννης Διολέττας και η Μαργαρίτα Διολέττα. Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτριο-Παναγιώτη Μουτζούρη και έχουμε δύο γιούς τον Ηλία και τον Γιάννη. Στη Σκιάθο πήγα στο Δημοτικό Σχολείο έως την Δ ́ τάξη και μετέπειτα
συνέχισα Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο στη Θεσσαλονίκη.

Απεφοίτησα από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, και μετέπειτα πήρα πτυχίο Δημοσιογραφίας από την Σχολή του «Αντέννα».

Υπήρξα εκπαιδεύτρια για έξι χρόνια στο ΙΕΚ Σκιάθου στα τμήματα «Οργάνωση, Διοίκηση Τουριστικού Γραφείου», «Βοηθός Μαγειρικής Τέχνης», «Διοίκηση Επιχειρήσεων». Για δέκα (10) χρόνια ήμουνα Ειδικός Συνεργάτης του τότε Δημάρχου και νυν υποψηφίου Δημάρχου κ. Νικολάου Πλωμαρίτη.

Παράλληλα δραστηριοποιήθηκα στις τουριστικές επιχειρήσεις της οικογένειάς μου.

Υπήρξα ενεργός πολίτης στο νησί συμμετέχοντας σε διάφορους συλλόγους κοινωνικούς
και πολιτιστικούς, όπως στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου (Πρόεδρος για έξι (6) χρόνια), στο Γυμναστικό Σύλλογο Σκιάθου-Μπάσκετ- (Γραμματέας για δύο (2) χρόνια), στο Δ. Σ. του Τοπικού Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (Μέλος για δύο (2) χρόνια), στο Σωματείο «ΠΡΟΤΕΚΤΑ» -Προστατεύω τον Εαυτό μου
και τους Άλλους-, (Πρόεδρος για δύο (2) χρόνια), Διαχειρίστρια των Γαλάζιων Σημαιών στη Σκιάθο από το 2005 έως το 2014 (11 Γαλάζιων Σημαιών) και ειδικότερα, στο Σύλλογο Γυναικών Σκιάθου (Πρόεδρος για δεκατέσσερα (14) χρόνια), αναπτύξαμε μεγάλη δραστηριότητα με κύριο στόχο την ανάδειξη και ανάπτυξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, όπως π.χ. διδασκαλία παραδοσιακών χορών, παραδοσιακού τραγουδιού, λαϊκής τέχνης, συμμετέχοντας σε φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και τραγουδιού, διατήρηση τοπικών παραδοσιακών εθίμων κ.ά. Το έργο του Συλλόγου Γυναικών
συνεχίζεται επάξια από τα μέλη του Δ.Σ.

Σε αυτές τις Δημοτικές Εκλογές της 26 ης Μαΐου βρίσκομαι δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο συνδυασμό του ”ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ”. Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμά του γνωρίζοντας από τη θέση
μου καθώς ήμουν Ειδικός Συνεργάτης του στην προηγούμενη θητεία του ως Δήμαρχος Σκιάθου, ότι εργάστηκε τίμια, ειλικρινά, αποτελεσματικά, πάντα προς το καλό των κατοίκων του νησιού, ακούγοντας τα προβλήματα όλων, δίνοντας τις απαραίτητες λύσεις πάντα χωρίς ιδιοτέλεια. Με την αποφασιστικότητα, την ορθή σκέψη, την αμεσότητα και την δραστηριότητα που τον χαρακτηρίζουν επιλύει αποτελεσματικά κάθε θέμα. Η ικανότητά του αποδεικνύεται και από τα 63 σημαντικά έργα που υλοποίησε στην θητεία του ως Δήμαρχος.

Τα Μέλη του συνδυασμού ”ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ” με επικεφαλής τον κ. Νικόλαο Πλωμαρίτη, αποτελούν μια δυνατή Δημοτική Παράταξη που θα ανταποκριθεί επάξια στις απαιτήσεις αυτής της εποχής, συνδυάζοντας την εμπειρία με την όρεξη για δουλειά αναλαμβάνοντας τη νέα Δημοτική Αρχή.

Παρόλο που είναι μία επιλογή μεγάλης ευθύνης η ενασχόληση με τα κοινά προχωρώ προς αυτή την κατεύθυνση συμμετοχής και όχι απαξίωσης γενικά και αόριστα των πολιτικών. Ζούμε σε μια εποχή που σε «υποχρεώνει» να ασχοληθείς με τα κοινά, να εκφράζεις την
πολιτική σκέψη και να ζητάς μια διαφορετική κοινωνία, ένα καλύτερο αύριο, ένα βήμα στο μέλλον. Η ενασχόληση με τα κοινά σημαίνει ότι δεν κοιτάς μόνο τον εαυτό σου και αποτελεί ιερό καθήκον όλων.

Με εκτίμηση

Παναγιώτα Διολέττα – Μουτζούρη

Ευαγγελία Ρήγα

Καλλιτέχνης

“Τα πιστεύω μας ,οι Αξίες μας και η ποιότητα των στόχων μας 
για το παρόν και το μέλλον, σεβόμενοι το παρελθόν, φέρνουν το σωστό 
αποτέλεσμα!»”

Η Εύα (Ευαγγελία) Ρήγα,του Αντωνίου Ρήγα και της Μαντούς -Χριστίνας 
Ταμανγκ-Ρηγας γεννήθηκε το 1988 
και μεγάλωσε στη Σκιάθο.

Κατάγεται από την οικογένεια του Μεγάλου μας Σκιαθίτη Λαογράφου και 
Παπά Γεωργίου Ρήγα , που ήταν Προπάππους της. 
Σπούδασε Δημοσιογραφία ,ενώ ασχολείται εδώ 
και πολλά χρόνια επαγγελματικά με το Ελληνικό 
τραγούδι δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες.

«Ο λόγος για τον οποίο πήρα την απόφαση να θέσω υποψήφιοτητα και να 
ενταχθώ στην παράταξη ” ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ” του υποψηφίου Δημάρχου κ. 
Νικόλαου Πλωμαρίτη, τον οποίο εκτιμώ για το έργο που είχε
τελέσει στο παρελθόν ως Δήμαρχος Σκιάθου ,είναι πρώτον η αδιάρρηκτη 
αγάπη που έχω για το νησί μου και δεύτερον η γνώση 
των προβλημάτων του τόπου μας .
Μέσα από αυτή, έντιμα και καθαρά θα πράξω προσφέροντας το καλύτερο 
δυνατόν για την Σκιάθο μας!

Τελειώνοντας,Τα πιστεύω μας ,οι Αξίες μας και η ποιότητα των στόχων μας 
για το παρόν και το μέλλον, σεβόμενοι το παρελθόν, φέρνουν το σωστό 
αποτέλεσμα!»

Με εκτίμηση

Η Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Διολέττας Δημήτριος

Επιχειρηματίας 

“Έτοιμοι να ξεκινήσουν τον αγώνα την επομένη ακριβώς 
μέρα καθώς δεν χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Έχει ήδη χαθεί αρκετός χρόνος τα τελευταία χρόνια.”

Αγαπητοί συνδημότες,

με τη σειρά μου ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Νικολάου Πλωμαρίτη”.

Γεννήθηκα το 1969 και μεγάλωσα στη Σκιάθο με γονείς τον Καπετάν Γιάννη 
Διολέττα και την Ματούλα Διολέττα. 

Ζω και δραστηριοποιούμαι με την οικογένεια μου στο νησί μας.
Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Σκιάθου και στη συνέχεια παρακολούθησα το τεχνικό Λύκειο Βόλου με ειδίκευση στη Μηχανολογία. 
Ακόμη τέλειωσα σχολή Λογιστικής.

Από το 1980 ασχολούμαι με τα θαλάσσια σπορ.
Το 1990 απέκτησα δίπλωμα προπονητικής θαλασσίου σκι από τη σχολή προπονητών θαλασσίου σκι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. 
Έκτοτε διατηρώ σχολή θαλασσίου σκι στις Κουκουναριές. 

Έχοντας τις κατάλληλες γνώσεις και πληρώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις 
απέκτησα το δίπλωμα Κυβερνήτου του Ναυτικού. 
Δουλεύοντας ως Κυβερνήτης μεταφέρω συνανθρώπους μας που χρήζουν άμεσης ανάγκης, για λογαριασμό του ΕΚΑΒ, σε συνεργασία πάντα με το λιμεναρχείο και το κέντρο υγείας Σκιάθου, στο κεντρικό νοσοκομείο του Βόλου, αψηφώντας τις δύσκολες καταστάσεις και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. 
Μέσα από αυτόν τον αγώνα έχω συνειδητοποιήσει τι 
σημαίνει να μένεις χειμώνα καλοκαίρι σε νησί, συμμερίστηκα τον πόνο και τον φόβο των συνανθρώπων μου.

Την περίοδο 2004-2014,για δυο θητείες διατέλεσα αντιδήμαρχος καθαριότητας δίπλα στον Νικόλαο Πλωμαρίτη .
Τότε κοιτώντας μπροστά με αισιόδοξα δώσαμε πολλούς αγώνες και φέραμε εις 
πέρας έργα μεγαλόπνοα για το νησί μας.

Κάποια από αυτά είναι η αναβάθμιση του βιολογικού στην περιοχή Ξανέμου και στις Κουκουναριές η επέκταση του αποχετευτικού στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου της Αμμουδιάς, της περιφερειακής οδού Σκιάθου ,της Μεγάλης άμμου.
Ακόμη η αποκατάσταση του παλιού σκουπιδότοπου στην Κουνιστρα και η πλήρης λειτουργία του νέου Χυτά, η δημιουργία του νέου Κέντρου Υγείας και ο εμπλουτισμός της λίμνης των Κουκουναριών με πτηνά κάθε είδους αποτελούν ένα μικρό μέρος των όσων υλοποιήσαμε.

Δοκιμαστήκαμε και αποδείξαμε ότι είμαστε ικανοί και άξιοι να αντιμετωπίσουμε και να διευθετήσουμε σοβαρά ζητήματα. Δεν υπήρξαμε υποχείρια κανενός και δεν χαριστήκαμε σε κανέναν.

Σήμερα άνθρωποι έμπειροι, γνώστες των καταστάσεων και των προβλημάτων και νέοι με δίψα για δουλειά, όλοι μόνιμοι κάτοικοι της Σκιάθου που γεύονται 
καθημερινά, χειμώνα καλοκαίρι τα προβλήματα, είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να τα καταφέρουν.

Έτοιμοι να ξεκινήσουν τον αγώνα την επομένη ακριβώς 
μέρα καθώς δεν χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Έχει ήδη χαθεί αρκετός 
χρόνος τα τελευταία χρόνια.

Ζητώ για άλλη μια φορά τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας για να 
συνεχίσω με όλο το δυναμικό, με τον ίδιο ζήλο έργα που θα 
εκσυγχρονίσουν το νησί και θα αναβαθμίσουν τη ζωή μας και κυρίως τη 
ζωή των παιδιών μας. 

Κανταράκιας Θεόδωρος

Τεχνικός Έργων- Ιδιοκτήτης Ταξί

“Είμαι αποφασισμένος και θα είμαι «ενεργός» δημοτικός σύμβουλος. Θέλω και μπορώ να προσφέρω στην τοπική αυτοδιοίκηση γιατί αγαπάω το νησί μου.”

Βιογραφικό Κανταράκιας Θεόδωρος του Δημητρίου 
Γεννήθηκα στη Σκιάθο το 1961 όπου και ζω μόνιμα με την οικογένειά μου. Είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη Αναγνωστοπούλου με την οποία  ευτυχήσαμε να αποκτήσουμε 4 παιδιά και, μέχρι στιγμής, 2 εγγόνια. 

Το 1979 αποφοίτησα από την Τεχνική Σχολή Ηλεκτρολόγων Εργοδηγών στην
Αθήνα.
Αφού ολοκλήρωσα τη Στρατιωτική μου θητεία εργάστηκα ως ηλεκτρολόγος 
μέχρι και το 1987. 
Στη συνέχεια απασχολήθηκα στον τομέα των κατασκευών ως κατασκευαστής
τεχνικών και οικοδομικών έργων. 
Επιπλέον, τους καλοκαιρινούς μήνες, εδώ και πολλά χρόνια, 
δραστηριοποιούμαι στον τομέα του Τουρισμού, στις μετακινήσεις, 
δουλεύοντας το επιβατικό αυτοκίνητο μου δημόσιας μεταφοράς («ταξί»). 

Είμαι αποφασισμένος και θα είμαι «ενεργός» δημοτικός σύμβουλος. Θέλω και μπορώ να προσφέρω στην τοπική αυτοδιοίκηση γιατί αγαπάω το νησί μου και θέλω τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου και φυσικά όλοι μας να ζούμε σε ένα  τόπο που εκτός από την φυσική ομορφιά του θα απολαμβάνουμε και όλα όσα δικαιούμαστε.

ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ Νικόλαος

Αστυνομικός

“Έχοντας λοιπόν ταχθεί στην υπηρεσία του πολίτη ως αστυνομικός, πιστεύω ότι θα υπηρετήσω τον λαό της Σκιάθου και από ένα άλλο διαφορετικό μετερίζι.”

ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΣ Νικόλαος του Ανάργυρου, ετών 38 αστυνομικός . 
Γεννήθηκα στο Βόλο και κατάγομαι από το Τρικέρι Μαγνησίας, 
τόπο γνωστό για την ναυτική του παράδοση .

Αποφοίτησα το 1999 από το 1ο Γενικό Λύκειο Βόλου και μέσω πανελληνίων εξετάσεων του ίδιου έτους πέρασα στις παραγωγικές Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής απ΄ όπου και αποφοίτησα το 2001, και αμέσως τοποθετήθηκα στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, 
στο οποίο υπηρετώ μέχρι και σήμερα . 
Στην 20ετη υπηρεσιακή μου καριέρα, μέσω εσωτερικών εξετάσεων προήχθην στο βαθμό του Αρχιφύλακα παραγωγικής σχολής και κατέχω πτυχίο αγγλικής γλώσσας . 

Η αγάπη και το ενδιαφέρον μου για τα κοινά ήταν πάντα στις σκέψεις μου. 

Ως αστυνομικός πρωταρχικό μου μέλημα ήταν , είναι και θα είναι η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια του πολίτη. 
Έτσι μετά από 18 χρόνια στη Σκιάθο που αγάπησα , υπηρετώντας για πολλά έτη ως γραμματέας του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, σε καθημερινή επαφή με πολίτες του νησιού με σκοπό τη διεκπεραίωση υποθέσεων τους και σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με όλες τις Υπηρεσίες της Χώρας προς επίλυση των προβλημάτων τους , γεννήθηκε μέσα μου η επιθυμία να ασχοληθώ πιο ενεργά με τα κοινά με αποτέλεσμα να αποφασίσω στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου να συμπορευτώ με τον συνδυασμό ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ του υποψηφίου δημάρχου Σκιάθου κυρίου ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ Νικόλαου.

Έχοντας λοιπόν ταχθεί στην υπηρεσία του πολίτη ως αστυνομικός, πιστεύω ότι θα υπηρετήσω τον λαό της Σκιάθου και από ένα άλλο διαφορετικό μετερίζι, έχοντας ως όπλο την εμπειρία 20 ετών στην Ελληνική Αστυνομία και ως βαθιά πεποίθηση μου ότι η Σκιάθος μας αξίζει.

ΦΙΛΙΤΣΑΣ ΚΑΝΤΑΡΑΚΗ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ

Επιχειρηματίας ​

“Όλοι μαζί νέοι και παλιοί με όρεξη και εμπειρία θα μεταμορφώσουμε το νησί μας σε έναν πραγματικό Παράδεισο.”

Φιλίτσα Κανταράκη – Πασχαλίδη του Δημητρίου, 
γεννήθηκε το 1972 και μεγάλωσε στη Σκιάθο.

Είναι κόρη του Δημητρίου Κανταράκη (Ξυλουργού) και της Βαρβάρας Κανταράκη. 

Μόνιμη κάτοικος Σκιάθου που φοίτησε στο Γυμνάσιο και Λύκειο του νησιού μας. Στη συνέχεια παρακολούθησε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης γύρω απ τον Τουρισμό, με ειδίκευση στα Τουριστικά Επαγγέλματα και το Μάρκετινγκ.
Ομιλεί πάρα πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα. 

Από το 1991 – 1996 εργάστηκε ως υπάλληλος στα Τουριστικά Γραφεία του τότε νησιού.
Από το 1996 μέχρι και σήμερα διατηρεί στο νησί μας, επιχείρηση Τουριστικών Καταλυμάτων στην περιοχή Κολιός. 

Το 2014 αποφάσισε για πρώτη φορά να ασχοληθεί με τη Τοπική Αυτοδιοίκηση και για ένα χρονικό διάστημα ήταν Μέλλος της Δημοτικής Επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών. 

Ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος στην παράταξη του υποψησίου Δημάρχου Πλωμαρίτη Νικολάου, θέλω να τον ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δίνει να προσφέρω στο νησί μας και στους συμπολίτες μου έργο ε στόχο την πρόοδο και την αναβάθμιση. 

Η δράση του κ. Πλωμαρίτη στην πολιτική σκηνή απέδειξε ότι μαζί του μπορούμε να ελπίζουμε για ένα μέλλον που αγγίζει τις προσδοκίες κάθε σύγχρονου ανθρώπου. Η Σκιάθος πρέπει επιτέλους να αποκτήσει τον δικό της χαρακτήρα. 
Όλοι μαζί νέοι και παλιοί με όρεξη και εμπειρία θα μεταμορφώσουμε το νησί μας σε έναν πραγματικό Παράδεισο όχι μόνο για τον τουρίστα αλλά κυρίως για τον ντόπιο που ευελπιστεί σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής για τον ίδιο και τα παιδιά του μέσα στον τόπο του. 

Κανταράκης Μανώλης

Επιχειρηματίας

“Η δική μου αφοσίωση, όρεξη και αγάπη για τον τόπο μας είναι δεδομένη!”

Αγαπητοί μου συντοπίτες, Σκιαθίτες και Σκιαθίτισσες ονομάζομαι Κανταράκης Μανώλης και νομίζω ότι με γνωρίζετε όλοι. 
Γεννήθηκα στη Σκιάθο το 1982, τέλειωσα το σχολείο εδώ και έφυγα από το νησί μου μόνο για σπουδές. Φοίτησα στο ΤΕΙ Δασοπονίας στο Καρπενήσι και αφού ολοκλήρωσα και τη στρατιωτική μου θητεία, η επιστροφή μου στο νησί ήταν μονόδρομος αφού ποτέ δεν σκέφτηκα να αλλάξω τόπο. 
Από το 1999 δραστηριοποιούμαι στο χώρο του εμπορίου ως ιδιοκτήτης μάρκετ και του Τουρισμού ως ιδιοκτήτης τουριστικού καταλύματος. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την έως τώρα πορεία μου στον τομέα του εμπορίου, αφού είμαι εντελώς αυτοδημιούργητος και δεν παρέλαβα καμία στρωμένη οικογενειακή επιχείρηση. Μόνη μου βοήθεια η αγάπη και η στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. 
Αυτή η ανιδιοτελής, δική σας αγάπη με κάνει να θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου ακόμα περισσότερο, για αυτό και αποφάσισα να είμαι υποψήφιος σ΄ αυτές τις εκλογές. 
Η επιλογή συνδυασμού ήταν για μένα επίσης μονόδρομος αφού σ΄ αυτή την ομάδα βρήκα ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ, έχουν εμπειρία προβλημάτων, όμως ταυτόχρονα είναι νέοι, με φρέσκιες ιδέες και ”’άφθαρτοι” λέξη που χρησιμοποιείτε με το παραπάνω αυτές τις μέρες. Άλλωστε κι εγώ θεωρώ τον εαυτό μου άφθαρτο, και φυσικά ούτε λόγος για το νέος. 
Είμαι Πρόεδρος του ΣΥΝΠΕ (Συνεταιρισμός Παντοπωλών Β. Σποράδων) εδώ και 12 χρόνια , και μέλος του Δ.Σ. του ομίλου Ελληνικής διατροφής ”COOP” ενώ παράλληλα είμαι και Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων δωματίων, 2 χρόνια.
Ελπίζω στη στήριξη σας και στην αγάπη σας, όπως άλλωστε κι όλα αυτά τα χρόνια. 
Η δική μου αφοσίωση, όρεξη και αγάπη για τον τόπο μας είναι δεδομένη!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δόκτωρ Αρχιτεκτονικής

“Υπό την ηγεσία ενός αποδεδειγμένα επιτυχημένου Τοπικού Άρχοντα, θα μπορέσω να ολοκληρώσω με πλήρη επιτυχία την πορεία μου στα κοινά του νησιού μας.”

«Γιατί κατεβαίνω ως υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές »
Στην Σκιάθο ήλθα και εγκαταστάθηκα μόνιμα το 2014 όταν πήρα την απόφαση να προσφέρω στα κοινά του τόπου όπου ζει η κόρη μου με τα παιδιά της και από όπου κατάγεται η σύζυγός μου.
Εκλέχτηκα με τον μετέπειτα Δήμαρχο κ. Δημήτρη Πρεβεζάνο και για πάνω από 3 χρόνια ήμουν επικεφαλής της Επιτροπής Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού.
Με βάση την Διεθνή και Ελληνική καριέρα και εμπειρία μου σε θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού προσπάθησα και πέτυχα να πραγματοποιήσω αρκετά δρώμενα αλλά όχι όσα θα θα ήθελα λόγω διαφόρων εγγενών προβλημάτων και απρόβλεπτων καταστάσεων.
Έτσι όταν άκουσα το κάλεσμα για συνεργασία από τον επίν 10χρόνια Δήμαρχο και 5 χρόνια Αντιπεριφερειάρχη κ.Νίκο Πλωμαρίτη, αμέσως δέχτηκα με χαρά και τιμή την ιδέα να είμαι εκ νέου υποψήφιος για Δημοτικός Σύμβουλος σε μια ομάδα όπου κυριαρχεί το πνεύμα της ομαδικότητας.
Νομίζω ότι αν με στηρίξουν εκ νέου οι Σκιαθίτες, υπό την ηγεσία ενός αποδεδειγμένα επιτυχημένου Τοπικού Άρχοντα, θα μπορέσω να ολοκληρώσω με πλήρη επιτυχία την πορεία μου στα κοινά του νησιού μας βασιζόμενος όχι μόνο στις δυνατότητες και τις γνώσεις μου αλλά κυρίως στην συνεργασία και υποστήριξη των υπολοίπων ικανότατων συνυποψήφιων μου.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ του Υποψηφίου
Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος είναι :
• Δόκτωρ της Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου της Βενετίας από το 1975 με ειδίκευση στις αναπαλαιώσεις και στις αθλητικές εγκαταστάσεις
• Παντρεμένος από το 1985 με την αρχιτέκτονα Πηνελόπη Παπαδημητρίου, κόρης της Σκιαθίτισσας δασκάλας Ανθής Γουνελάκη. Πατέρας της Ανθής 30 ετών, αποφοίτου του Παντείου Πανεπιστημίου (κοινωνιολόγος) και του Πρίμο,25 ετών, τελειοφοίτου Πολυτεχνείου Χανίων (Αρχιτέκτων). Παππούς από τη κόρη του και τον κτηνίατρο του νησιού Θεόκλητο Τσαγκάρη, των μικρών Πηνελόπης και Μαρίας.
• Γνώστης άπταιστα της Αγγλικής, Ιταλικής και Ισπανικής γλώσσας
• Κάτοικος Σκιάθου από το 2014, [ Πανώρα 4 / τηλ.-φαξ : 2427022202/
κινητό : 6944 269962 , e-mail : georgiosconstant@hotmail.gr]
και διετέλεσε :
• Υπάλληλος στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (από το 1979 μέχρι το 1990) διαδοχικά στις Διευθύνσεις Μελετών, Κατασκευών, Προγραμματισμού Έργων και Στατιστικής, Διεθνών Σχέσεων και εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το θέμα «Αθλητισμός για όλους»
• Διδάκτωρ Πανεπιστημιακών Σεμιναρίων της ΕΕΤΑΑ, επιδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα για πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ με θέμα «Ανάληψη και Εκτέλεση μεγάλων Αθλητικών Διοργανώσεων» από το 1995 μέχρι το 2000
• Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ (από το 1994 μέχρι και το 2000) και Σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου (ΣΕΓΑΣ) από το 2002 μέχρι το 2005
• Μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου (Ε.Α.Α.) από το 1995 μέχρι το 2007 και από το 2007 Ισόβιο Επίτιμο μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.
• Μέλος της Επιτροπής «Το μέλλον του Κλασσικού Αθλητισμού» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου IAAF από το 2003 μέχρι το 2007
• Από το 2007 Veteran Pin της IAAF (Ανώτατη Διάκριση της IAAF που απονέμεται ανά διετία σε τρεις αθλητικές προσωπικότητες κάθε Ηπείρου)
• Ισόβιο Επίτιμο μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Βετεράνων αθλητών Στίβου (EVAA) από το 2011
• Εκ των Ιδρυτών της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Στίβου και Γενικός Γραμματέας της από το 1996 έως το 2000
• Εκ των ιδρυτών της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Βετεράνων Αθλητών Στίβου (BAVA) το 2000. Ταμίας αυτής από 2000 έως 2003 και Γενικός Γραμματέας από 2003 μέχρι το 2016
• Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΟΕΒΑΣ) από το 2000 μέχρι το 2017
• Πρόεδρος του συλλόγου ΜΕΑΣ Τρίτων Θεσσαλονίκης από το 2003. Το έτος 2016 ίδρυσε το Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στη διαδρομή Πέλλα – Θεσσαλονίκη, όπου μετέχουν κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες αθλητών.
• Σύμβουλος επί Τεχνικών θεμάτων και Διεθνών Σχέσεων του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF), των Πανεπιστημιάδων (University Games) και της Παγκόσμιας Ένωσης Ομοσπονδιών μετεχουσών σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ASOIF) Δόκτωρος Primo Nebiolo από το 1981 μέχρι το 1999
• Σύμβουλος επί Αθλητικών, Τεχνικών θεμάτων και Διεθνών Σχέσεων του προέδρου του ANTENNA T.V. ,του Πανελληνίου ΓΣ και της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής κ. Μίνωα Κυριακού από το 1998 μέχρι το 2009 .
• Σύμβουλος επί αθλητικών θεμάτων του Προέδρου της Αθλητικής Ομοσπονδίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και μέλους του Δ.Σ. της IAAF κ. Ahmad Al Kamali (2010 – 2012)
• Σύμβουλος επί αθλητικών θεμάτων του Προέδρου της Αθλητικής Ομοσπονδίας του Qatar και Αντιπροέδρου της IAAF κ. Dahlan Al Hamad από το 2013
• Διεθνής Κριτής Στίβου από το 1986 μέχρι το 2005
• Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στατιστικών Στίβου (IATFS) από το 1983
• Γενικός Διευθυντής Παγκοσμίου Κυπέλλου Μαραθωνίου Δρόμου «ΑΘΗΝΑ ’95»
• Εκτελεστικός Διευθυντής Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου «ΑΘΗΝΑ ’97»
• Διευθυντής Οργάνωσης του Γκραν Πρι Στίβου της Αθήνας «Τσικλητήρεια» από το 1998 μέχρι το 2009
• Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων των Διεθνών Μήτινγκ Στίβου «Παπαφλέσσεια» της Καλαμάτας και «Τοφάλεια» της Πάτρας από το 2000 μέχρι το 2009
• Εκφωνητής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004
• Έφορος του Δ.Σ. του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων (2002 – 2005)
• Δημοτικός σύμβουλος Σκιάθου, Πρόεδρος Επιτροπής Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού από το 2014 έως το 2018

Παναγιώτης Καλογιάννης

Επιχειρηματίας ​

“Με λένε Παναγιώτη Καλογιάννη και γεννήθηκα στη Σκιάθο το 1981. Συμμετέχω σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το με το Νίκο Πλωμαρίτη. Θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω σε πολλούς τομείς και είμαι έτοιμος”

ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΜΙΩΤΗ

Ιδιωτικός Υπάλληλος - Καλλιτέχνης

“Νοιώθω επιτακτική την ανάγκη να δουλέψω για μια Σκιάθο ενωμένη κάτω από ένα πνεύμα δημιουργικότητας και ομαδικότητας.”

ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΜΙΩΤΗ

Ήρθε η ώρα να κάνουμε πράξη αυτά που επιτάσσει το ίδιο μας το νησί.
Νοιώθω επιτακτική την ανάγκη να δουλέψω για μια Σκιάθο ενωμένη κάτω από ένα πνεύμα δημιουργικότητας και ομαδικότητας.
Στο συνδυασμό του Νίκου Πλωμαρίτη βρήκα μια ομάδα ανθρώπων με τους οποίους έχουμε κοινό στόχο και όραμα. Θλίβομαι για το έλλειμμα του τόπου μας σε πολιτιστικές δράσεις. Και όχι μόνο. Θέλω να δω τις γειτονιές μας να ομορφαίνουν, να νοικοκυρεύονται, το μεράκι κι όχι μόνο το κέρδος να υπαγορεύει τις επιλογές μας στην καθημερινότητά μας.
Να δώσουμε το χώρο στο νησί μας να δείξει την αρχοντιά του, την πολιτιστική κληρονομιά του, τη γνήσια φυσιογνωμία των ανθρώπων του. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να υλοποιήσουμε το όραμά μας. Είμαστε έτοιμοι, πάμε!

ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Επιχειρηματίας

“Πιστεύω ότι με σταθερό ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ θα πάμε την Σκιάθο μπροστά γιατί της αξίζει.”

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Π.Φάληρο Αττικής το 1963 αλλά κατάγομαι από το νησί της Λέσβου.
Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Μάρκετινγκ Εμπορίας, Διαφήμισης Προϊόντων και
Δημοσίων Σχέσεων και συνέχισα την κατάρτιση μου με σεμινάρια Τουριστικού Μάρκετινγκ, Μηχανογράφησης και προγραμμάτων Η/Υ.
Μιλώ την Αγγλική γλώσσα.
Από το 1983 και παράλληλα με τις σπουδές μου, εργάστηκα στην εταιρεία Βερόπουλος, στο τμήμα Επικοινωνίας και μετά την ολοκλήρωση αυτών για την Εταιρεία 3Ε,στον έλεγχο και ανανέωση ραφιού στα σούπερ μάρκετ. Για την Εταιρεία Ανέλιξη εργάσθηκα στο τμήμα των πωλήσεων και εμπορίας τροφίμων και άλλων προϊόντων και μέσω αυτής για τις εταιρείες Kra:-Jacobs, Τυροκομική Εταιρεία Βαλμάς και Όλυμπος.

Επίσης εργάσθηκα για την Ελληνική Εταιρεία καλλυντικών Apivita-Propoline στο τμήμα διαφήμισης και διακόσμησης.
Το 1988 παντρεύτηκα εδώ, στην Παναγία την Λημνιά, με τον Σκιαθίτη Δημήτρη Αφεντούλη του Γιάννη και της Πάτρας το γένος Κανταράκια.

Το 2006,το όνειρο όλης της κοινής ζωής μας πραγματοποιήθηκε όταν μετοικήσαμε στο αγαπημένο μας νησί.
Είμαστε οι υπερήφανοι γονείς δυο αξιέπαινων παιδιών, της Κλεοπάτρας και του Γιάννη που τελείωσε το Γυμνάσιο και Λύκειο Σκιάθου, μεγάλωσε και ανδρώθηκε στο νησί όπου και επέστρεψε μετά το τέλος των σπουδών του για να εργασθεί και να ζήσει.

Από το 2008 επιχειρούμε με επιτυχία και διαμένουμε μόνιμα στην περιοχή της Στοφυλιάς. Διαχειριζόμαστε μονάδα ενοικιαζομένων δωματίων και από φέτος με μια νέα επιχείρηση στον Πλατανιά.
Όλα αυτά τα χρόνια το νησί μας έδωσε την ευτυχία, την ηρεμία και την ομορφιά που
χρειαζόμασταν μετά από την πίεση και τους κουραστικούς ρυθμούς της Αθήνας.
Για εμάς δεν υπάρχει πιο όμορφος πίνακας από αυτόν της λίμνης Στροφυλιάς και του
βιοτόπου της που κοιτάμε όταν πίνουμε το πρωινό καφεδάκι μας.

Για τους λόγους αυτούς, συμμετέχω στην παράταξη ‘ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ’ και στηρίζω τον Υποψήφιο Δήμαρχο Νικόλαο Πλωμαρίτη.
Θέτω στη διάθεσή του την εμπειρία μου στα κοινά.
Εμπειρία που απέκτησα μέσα από αγώνες για τα δικαιώματα των εργαζομένων στα
Σούπερ Μάρκετ Βερόπουλος . Έμαθα μάλιστα με τον δύσκολο τρόπο αφού μαζί με άλλους συναδέλφους απολυθήκαμε για την συνδικαλιστική μας δράση αλλά τελικά επιστρέψαμε δικαιωμένοι στις θέσεις μας.
Εμπειρία μέσα από συλλόγους αφού διετέλεσα για αρκετά χρόνια ταμίας στο Σύλλογο Περούντας Λέσβου, ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας μου, και γραμματέας στο Σύλλογο Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου των παιδιών μου.

Τον επέλεξα γιατί μου απέδειξε ότι είναι άξιος, με τα έργα που έκανε για το νησί τα χρόνια που το υπηρέτησε ως Δήμαρχος.

Είναι πραγματικά καλός άνθρωπος που νοιάζεται ειλικρινά για τον συντοπίτη του.
Πιστεύω ότι με σταθερό ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ θα πάμε την Σκιάθο μπροστά γιατί της αξίζει.
Ευχαριστώ τους συντοπίτες μου που με καλοδέχτηκαν, με τίμησαν με την φιλία τους και μου έμαθαν τα Σκιαθίτικα ήθη και έθιμα.

Είμαι παρούσα και θα σταθώ δίπλα στον Νικόλαο Πλωμαρίτη για το καλό του νησιού μας.

Με εκτίμηση

Αργυρώ Μαργαρίτη

ΑΛΕΞΙΑ ΓΛΥΜΠΑΤΣΑ

Επιχειρηματίας ​

“Αποφάσισα να συστρατευτώ με την παράταξη «ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ» και για τα νέα πρόσωπα που με την ενέργεια , τις ιδέες τους και τον ενθουσιασμό τους θα μπορέσουμε δώσουμε στο νησί μας αυτά που του αξίζουν.” 

Αγαπημένοι μου συμπολίτες Σκιαθίτισες και Σκιαθίτες, όλοι με γνωρίζετε. Μεγαλώνω τα παιδιά μου στο νησί και από το 1985 δραστηριοποιούμαι στην αγορά του.
Εννέα χρόνια δούλεψα σε Τουριστικό γραφείο σε τμήματα κρατήσεων και προβολής του νησιού και εδώ και 25 χρόνια ανελλιπώς δραστηριοποιούμαι στο τομέα του εμπορίου, γνωρίζοντας έτσι πολλά από τα προβλήματα της τοπικής αγοράς.

Με τους περισσότερους από εσάς έχουμε καθίσει συζητώντας για ώρες για τις παροχές που έχουν τα παιδιά μας , την ιατρική περίθαλψη , την ελλιπή σύνδεση του νησιού μας με την χερσαία Ελλάδα και άλλα πολλά. Το σύνηθες στις συζητήσεις μας ήταν να καταθέτει ο καθένας μας τους προβληματισμούς του για τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, για την ποιότητα της ζωής μας στο νησί και την ανάπτυξη του, αλλά πάντα αυτό που κυριαρχούσε ήταν η αγωνία για το αύριο, για το μέλλον των παιδιών μας και της Σκιάθου μας.

Αγαπημένοι μου συντοπίτες , εγώ η Αλεξία Γλυμπάτσα, που είμαι ένας από εσάς, που ζω ολοχρονίς στο νησί που γεννηθήκαμε και μεγαλώνουμε τις οικογένειες μας, μετά από πολλή σκέψη και αγωνία για το μέλλον αποφάσισα να συμμετέχω στις επικείμενες εκλογές και να συμπράξω με τα υπόλοιπα μέλη της δημοτικής παράταξης «ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ» με αρχηγό τον Νικόλαο Πλωμαρίτη .
Η επιλογή μου , να συμπορευτώ με τον Νικόλαο Πλωμαρίτη και την ομάδα του, είναι γιατί ανάμεσά τους υπάρχουν άτομα που έχουν ξανασχοληθεί με τα κοινά και μπορούν την επόμενη μέρα να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις του Δήμου μας και να διαχειριστούν τα προβλήματά του.
Αποφάσισα να συστρατευτώ με την παράταξη «ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ» και για τα νέα πρόσωπα που με την ενέργεια , τις ιδέες τους και τον ενθουσιασμό τους θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε την εμπειρία αυτών που γνωρίζουν τη λειτουργία του δήμου και να δώσουμε στο νησί μας αυτά που του αξίζουν. Ένα οργανωμένο νησί για να το απολαμβάνουν πρώτα αυτοί που το ζουν και το πονάνε καθημερινά, αλλά και οι επισκέπτες του, οι τουρίστες , έτσι ώστε να έρχονται και να ξανά έρχονται.

Απευθυνόμενη σε όλους εσάς, που αγαπάτε το νησί μας, είτε είστε μόνιμοι κάτοικοι, όπως είναι η οικογένεια μου, ή επιχειρηματίες – επενδυτές που εκτιμήσατε και αγαπήσατε την Σκιάθο μας, ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας και να στηρίξετε την υποψηφιότητα του Νικόλαου Πλωμαρίτη και να ψηφίσετε τον άνθρωπο που έχει στο ιστορικό του υλοποιημένα 63 έργα στις προηγούμενες θητείες του.

Με εκτίμηση
Αλεξία Γλυμπάτσα

ΜΟΣΧΑΔΏ ΤΣΟΛΟΒΊΚΟΥ ΚΑΝΤΑΡΆΚΗ​​

Διοικητική Υπάλληλος

“Γνωρίζει όλο το νησί σπιθαμή προς σπιθαμή, ξέρει που πονάει και πως πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του.”

Αγαπητοί μου συνδημότες,

αισθάνομαι την ανάγκη να σας ξανά συστηθώ αν και όλοι νομίζω με γνωρίζετε, είμαι η Μοσχαδώ Κανταράκη και για τους περισσότερους Λίτσα Τσολοβίκου. 

Γεννήθηκα στη Σκιάθο και διαμένω μόνιμα εδώ. Τελείωσα το Δημοτικό Σχολείο και το εξατάξιο Γυμνάσιο Σκιάθου. Είμαι παντρεμένη με τον επίσης Σκιαθίτη Γεώργιο Κανταράκη πρώην Αεροσταθμάρχη στο Αεροδρόμιο της Σκιάθου με τον οποίον αποκτήσαμε δύο παιδιά τη Διαλεχτή και το Γιάννη Κανταράκη. 

Το 1976 διορίστηκα στο Δήμο Σκιάθου ως Διοικητική Υπάλληλος όπου υπηρέτησα για 32 συναπτά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια της θητείας μου διετέλεσα 10 χρόνια Προϊσταμένη Διοικητικών Υπηρεσιών και 7 χρόνια Διευθύντρια όλων των υπηρεσιών του Δήμου. 
Τολμώ να πω πως για μένα το Δημαρχείο ήταν το δεύτερο σπίτι μου και οι συνάδελφοί μου, τόσο οι διοικητικοί όσο και αυτοί του εργατοτεχνικού προσωπικού η δεύτερη οικογένειά μου. 

Στη διάρκεια της θητείας μου η συνεργασία μου με τους εκάστοτε Δημάρχους και με όλους τους συναδέλφους μου υπήρξε άριστη. Μετά τη συνταξιοδότηση μου και για το διάστημα των ετών 2011-2014 εκλέχτηκα Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του κυρίου Νικολάου Πλωμαρίτη, ο οποίος και με τίμησε με τη θέση της Αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου. 
Η αγάπη μου για το νησί που έζησα και μεγάλωσα τα παιδιά μου είναι αναμφισβήτητη και μαζί με τα πολλά προβλήματα που απασχολούν αυτό τον τόπο ήταν οι βασικοί λόγοι που θέλησα να ασχοληθώ και πάλι με τα κοινά. 

Συντάχθηκα ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό ”ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ” και με υποψήφιο και επιτυχημένο Δήμαρχο κ. Πλωμαρίτη.
Μαζί θα προσπαθήσουμε και πάλι να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε τα πολλά προβλήματα διαβίωσης που ταλανίζουν αυτή την εποχή τη μία και μοναδική Σκιάθο μας. 
Συντάχθηκα χωρίς καμιά δεύτερη σκέψη με το συνδυασμό του κ. Πλωμαρίτη με τον οποίον έχω συνεργαστεί πάνω από 12 χρόνια. Τον γνωρίζω πολύ καλά και ως χαρακτήρα και ως άνθρωπο. 

Αυτό που θαυμάζω σ αυτόν είναι η μεγάλη του αγάπη για τη Σκιάθο και τους κατοίκους της. Όλα αυτά τα χρόνια που ήταν Δήμαρχος αλλά και απ τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Βορείων Σποράδων εργάστηκε με μεγάλη αυταπάρνηση, γιατί αυτό ξέρει πολύ καλά να κάνει, για την πρόοδο της Σκιάθου. 
Είναι ένας άνθρωπος που είναι πάντα παρόν σε όλα τα κοινωνικά γεγονότα του νησιού μας και στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα και τρέχει πάντα να συμπαρασταθεί σε όλους.
Γνωρίζει όλο το νησί σπιθαμή προς σπιθαμή, ξέρει που πονάει και πως πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του. Είναι ένας άνθρωπος πάντα, δραστήριος, ακούραστος, και αποφασιστικός και γι αυτό και είναι αποτελεσματικός.
Έχει υλοποιήσει περισσότερα από 63 έργα , ρεκόρ για τα χρόνια της θητείας του. Με τη συνεργασία όλως των συνοδοιπόρων του συνδυασμού μας ”ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ” των παλαιών που διαθέτουν την σχετική εμπειρία αλλά και των νέων που διαθέτουν τα νιάτα την ορμή της νέες ιδέες αλλά και τη θέληση θα προχωρήσουμε μπροστά για την πρόοδο του τόπου μας για τη Σκιάθο που μας αξίζει. 

Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της 26 Μάιου δηλώνω παρούσα και σας υπόσχομαι εφόσον με τιμήσετε με την ψήφο σας να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις αλλά και την εμπειρία που διαθέτω για την πρόοδο της Σκιάθου και το κοινό καλό των κατοίκων της. 

Απόστολος Λιγνός

Επιχειρηματίας ​

“Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι μπορώ , έχω τη θέληση, τη δύναμη και τον χρόνο να προσφέρω και ότι μαζί με τους συνεργάτες μου σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα κάνουμε τη διαφορά στον μικρό παράδεισο που ονομάζεται ΣΚΙΑΘΟΣ”

Γεννήθηκα στη Σκιάθο το 1954 και είμαι παντρεμένος με τη Συκιώτου Δήμητρα με την οποία έχουμε δύο παιδιά.

Μετά από μία οχτάχρονη πορεία ως ναυτικός, επέστρεψα στην πατρίδα μου και δραστηριοποιήθηκα στον τομέα του εμπορίου τροφίμων. Για είκοσι έξι χρόνια που ασχολήθηκα με το εμπόριο τροφίμων απέκτησα πολλές εμπειρίες που αφορούν στη διοίκηση επιχείρησης, στον τουρισμό, στη διαχείριση προσωπικού. Τα χρόνια αυτά έκανα πολλές γνωριμίες με ντόπιους και ξένους επισκέπτες ανταλλάσσοντας απόψεις και γνώσεις για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του νησιού μας. Με τα χρόνια και τη συστηματική δουλειά απέκτησα τουριστική συνείδηση και προσπαθούσα πάντα να γίνομαι καλύτερος.

Από το 2006 μέχρι σήμερα διατηρώ τουριστικό κατάλυμα και ένα καφέ στο κέντρο της Σκιάθου.

Έλαβα μέρος σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, το 2010 με τον Νικόλαο Πλωμαρίτη και το 2014 με τον Ιωάννη Πατσά. Το όνειρό μου είναι να δω το νησί μου υπόδειγμα καθαριότητας , άψογης λειτουργίας με εφαρμογή των νόμων και των κανονισμών.

Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι απογοητευμένος για την κατάσταση που επικρατεί και την ευθύνη δεν φέρνουν μόνο οι εκάστοτε δήμαρχοι και οι συνεργάτες τους αλλά και όλοι εμείς.

Για το λόγο αυτό και μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να κατεβώ ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Νικόλαου Πλωμαρίτη.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι μπορώ , έχω τη θέληση, τη δύναμη και τον χρόνο να προσφέρω και ότι μαζί με τους συνεργάτες μου σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα κάνουμε τη διαφορά στον μικρό παράδεισο που ονομάζεται ΣΚΙΑΘΟΣ ,για να πάρουμε τη θέση που μας αξίζει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Με εκτίμηση

Απόστολος Λιγνός

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΣ

Χειριστής Μηχανημάτων Ώθησης Αεροσκαφών​

” Είμαι παρών στις εκλογές του Μαΐου με το Νίκο Πλωμαρίτη γιατί πιστεύω ότι έχει την εμπειρία και την όρεξη να κάνουμε έργα και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας!”

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σκιάθο.
Είμαι παντρεμένος με την Άρτεμη και έχουμε 3 παιδιά τον Αντρέα 14 χρόνων, τον Αλέξανδρο 13 χρόνων και την Ελένη 10 χρόνων. 

Έχοντας δίπλωμα χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης έργων, δουλεύω από το 2000 στο Αεροδρόμιο Σκιάθου στον τομέα εξυπηρέτησης αεροσκαφών.

Μετά την επέκταση του Αερολιμένα πιστοποιήθηκα και ως χειριστής μηχανημάτων ώθησης αεροσκαφών (push back) των εταιριών skyerv -swissport.

Χάρη στους γονείς και τους παππούδες μου έχω ζήσει την παράδοση και την ομορφιά της φύσης του νησιού μας και έτσι ανησυχώ για το μέλλον του.
Μεγαλώνω στη Σκιάθο τα παιδιά μου και ζω καθημερινά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι.

Για τους παραπάνω λόγους αποφάσισα να είμαι παρών στις εκλογές του Μαΐου με το Νίκο Πλωμαρίτη γιατί πιστεύω ότι έχει την εμπειρία και την όρεξη
να κάνουμε έργα και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας!

Σκιαθίτες και Σκιαθίτισες,
η ψήφος σας θα είναι τιμή για μένα και θα μου δώσει
δύναμη να αγωνιστώ για το καλό του νησιού μας.

Με τιμή

Δημήτρης Ξυλοπόδαρος

Πασχάλης Πασχάλης

Συνταξιούχος Ναυτικός

“Πιστεύω στις δυνατότητες του Νίκου Πλωμαρίτη γνωρίζοντας το παρελθόν του και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για κάτι ακόμη καλύτερο.”

Γεννήθηκα στη Σκιάθο όπου και ζω αδιάλειπτα με την οικογένειά μου μέχρι σήμερα. Είμαι συνταξιούχος ναυτικός αφού διετέλεσα Πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού.

Την τετραετία 2010-2014 εξελέγην Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό
του Νίκου Πλωμαρίτη. 
Επί της θητείας μας ιδρύθηκε το Δημοτικό Λιμενικό
Ταμείο Σκιάθου μετά την διάσπαση του Λ.Τ. Βορείων Σποράδων. 

Υπήρξα ο πρώτος Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκιάθου, παραλαμβάνοντας μόνο χρέη που αναλογούσαν στη Σκιάθο από τη διάλυση του Λιμενικού Ταμείου Β.Σ., αλλά παραδίδοντας το 2014 Ταμιακό Υπόλοιπο πάνω από 400 χιλιάδες ευρώ και ένα ΝΠΔΔ σε λειτουργία.

Πιστεύω στις δυνατότητες του Νίκου Πλωμαρίτη γνωρίζοντας το παρελθόν 
του και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για κάτι ακόμη καλύτερο.

Με τιμή

Πασχάλης Πασχάλης

ΚΩΣΤΗΣ ΖΕΜΠΕΚΗΣ​

Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων - Κτηματομεσίτης

“Πάντα συμμετείχε και έτσι κατέρχεται και σε αυτές τις εκλογές με την συμπαράταξη ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ δηλώνοντας ”είμαι βέβαιος ότι αυτή η ομάδα ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ”.

Γεννημένος το 1974 στην Σκιάθο, είναι πατέρας 2 παιδιών, μιας κόρης 13 ετών, της  Έφης, και ενός γιού 3 ετών, του Φώτη. Είναι παντρεμένος με την Svetlana Neyalova που 
είναι απόφοιτη της Ιστορίας της Τέχνης από το Πανεπιστήμιο Μόσχας.

Ο Κωστής 
αποφοίτησε με την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάσεων από το Τ.Ε.Σ. Βόλου 
αλλά η εκπαίδευσή του ξεκίνησε από πολύ νωρίς κοντά στον αγαπητό σε όλους τους 
Σκιαθίτες πατέρα του Φώτη. Πέρα από την πολύ μεγάλη του εμπειρία ως ηλεκτρολόγος, 
ιδιωτικών και δημοσίων έργων (συμμετείχε και στην κατασκευή των ηλεκτρολογικών 
εγκαταστάσεων στο αεροδρόμιο της Σκιάθου) είναι πολυπράγμων επιχειρηματίας αφού 
ασχολείται και με τα κτηματομεσιτικά («Averto Real Estate» ), είναι ιδιοκτήτης 
ενοικιαζόμενων δωματίων («Villa Aroma») καθώς και συνιδιοκτήτης εμπορικού κέντρου 
(«Alonia Business Center»). 
Ο κ. Ζεμπέκης έχει πλούσια εμπειρία στα δρώμενα του νησιού, τόσο στα αθλητικά όσο και στα επιχειρηματικά. 

Διετέλεσε:
• Μέλος επιτροπής επέκτασης αεροδρομίου Σκιάθου
• Ιδρυτικό μέλος Γ.Σ. Σκιάθου
• Παίχτης Γ.Σ. Σκιάθου για 6 χρόνια και υπεύθυνος ακαδημιών
• Αντιπρόεδρος εμπορικού συλλόγου
• Αντιπρόεδρος γυμναστικού συλλόγου Σκιάθου
• Αντιπρόεδρος Αθλητικού Ομίλου Σκιάθου
• Αντιπρόεδρος Ομίλου Επιχειρηματιών Σκιάθου
• Αντιπρόεδρος Οικολόγων Σκιάθου «ευ ζην»
• Αντιπρόεδρος Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων «Η Σκιάθος»
• Μέλος Επιμελητηρίου Μαγνησίας
• Μέλος Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας
• Μέλος Κτηματομεσιτών Ελλάδας
• Μέλος ΠΟΜΙΔΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων)
• Ιδρυτής γραμμής Σκιάθος-Ψαροπούλι Εύβοιας
• Οργανωτής της 1ης συνάντησης για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης –Σκιάθου
• Μέλος του 5μελους διοικητικού συμβουλίου ΔΕΥΑΣ 2010-2015
• Κατασκευαστής έργου αεροδρομίου Σκιάθου (ηλεκτρολογικά) 

Μεγαλωμένος σε μια οικογένεια που ασχολούνταν πάντα ενεργά με τα κοινά σε όλα τα επίπεδα, ευαισθητοποιήθηκε από πολύ νωρίς στην διεκδίκηση ίσων ευκαιριών και 
καλύτερων συνθηκών διαβίωσης για το νησί του. 

Πάντα συμμετείχε και έτσι κατέρχεται και σε αυτές τις εκλογές με την συμπαράταξη ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ δηλώνοντας ”είμαι βέβαιος ότι αυτή η ομάδα ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ”.

Με εκτίμηση

ΚΩΣΤΗΣ ΖΕΜΠΕΚΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ελεύθερος Επαγγελματίας

“Αγαπητοί Συνδημότες, δώστε μου και πάλι τη δύναμη με την ψήφο σας, να συμμετέχω σε έργα και υποδομές, που έχει ανάγκη η Σκιάθος και σας εγγυώμαι προσωπικά, ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, για το καλό του τόπου.”

Ονομάζομαι Παύλος Τασιόπουλος, του Χρυσοστόμου και της Σωτηρίας και γεννήθηκα το 1958. Το 1981 η τύχη με έφερε στη Σκιάθο, όπου γνώρισα τη γυναίκα μου Αικατερίνη Ναούμ, με την οποία έχουμε αποκτήσει δυο παιδιά και τέσσερα εγγόνια.

Ξεκίνησα ως εργαζόμενος (πολίτης) στη ΜΟΜΑ, στη θέση του εργοδηγού, όπου και απέκτησα εμπειρία σε τεχνικά έργα. Έκτοτε, συνεχίζω να δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Με τα κοινά της Σκιάθου ασχολήθηκα για πρώτη φορά το 1998, οπότε και εκλέχτηκα, στην πρώτη μου παρουσία. Το 2002 συμμετείχα και πάλι στα κοινά, και οι Σκιαθίτες εκτιμώντας την προσπάθεια και το έργο μου, με κατέταξαν πρώτο σε ψήφους Δημοτικό Σύμβουλο, γεγονός που με τίμησε και μου έδωσε μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσω με περισσότερη ένταση, να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας. Έτσι, το 2006 για άλλη μια φορά, οι Σκιαθίτες αξιολογώντας θετικά το έργο και την προσφορά μου στο νησί και στο Δήμο, με τίμησαν και πάλι κατατάσσοντάς με στην πρώτη θέση, κάτι που επαναλήφθηκε και το 2014.

Λόγω της εμπειρίας και των γνώσεών μου σε τεχνικά έργα, αξιοποιήθηκα από δύο Δημάρχους και συνέβαλα στη συγκρότηση, στελέχωση και εξοπλισμό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σκιάθου, η οποία έτσι, μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις για την ανάπτυξη του νησιού, με τη υλοποίηση τεχνικών έργων και υποδομών, χωρίς κανένα εξωτερικό κόστος. 
Από το 2005 ως το 2010, εκτελώντας χρέη Αντιδημάρχου και Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΣ, με Δήμαρχο τον Νίκο Πλωμαρίτη συμμετείχα σε έργα, όπως, η αναβάθμιση του ΕΕΛ Ξανέμου (Βιολογικός) και της Αγ. Ελένης, και επεκτάσεις του δικτύου αποχέτευσης και των αντλιοστασίων. Διανοίξεις αγροτικών δρόμων (πχ, Αγ. Καλή – Μυροβίλι – Πετράλωνο, Καλύβια – Μ. Γιαλός – Ξάνεμο κ.α.), επεκτάσεις του δημοτικού φωτισμού, δεκάδες τσιμεντοστρώσεις αστικών και αγροτικών δρόμων (πχ, Αγ. Παρασκευή – Πλατανιάς, Ζωοδόχου Πηγής – Αγ. Στέφανος κ.α.) και σημαντικές ασφαλτοστρώσεις (πχ, περιφερειακή οδός – Κουκουναριές, Πλαγιά – Κάστρο, Μ. Ευαγγελιστρίας – Πρ. Ηλίας κ.α. που έδωσε τη δυνατότητα ανάπτυξης συγκοινωνιακού δικτύου προς το Μοναστήρι μας). Και τέλος, στάθηκα πάντοτε αρωγός σε κάθε έργο αναβάθμισης της ζωής, της λειτουργίας και της καθημερινότητας των Σκιαθιτών.

Σε αυτήν ακριβώς την καθημερινότητα που γνωρίζω καλά, κι έμαθα από μέσα της να παλεύω, θέλω τώρα πλάι στον Νίκο Πλωμαρίτη και στην ομάδα «Σκιάθος Ενωμένη», που μετά την ενίσχυσή της με στελέχη όλων των παρατάξεων, είναι πλέον πιο ισχυρή, πιο πλήρης και πιο ικανή να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες, να συμβάλλω κι εγώ με τις δυνάμεις μου.

Αγαπητοί Συνδημότες, δώστε και πάλι μου τη δύναμη με την ψήφο σας, να συμμετέχω σε έργα και υποδομές, που έχει ανάγκη η Σκιάθος και σας εγγυώμαι προσωπικά, ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, για το καλό του τόπου.

Με εκτίμηση

Παύλος Τασιόπουλος

Κανταράκια Αγιομαμίτου Κυριακή

Επιχειρηματίας 

“Αγαπώ το νησί μας και θέλω να προσφέρω στα κοινά γι αυτό και κατεβαίνω στην πολιτική σκηνή της Σκιάθου.”

Ονομάζομαι Κανταράκια – Αγιομαμίτου Κυριακή, 

είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Αγιομαμίτη πρώην Διευθυντή του ΟΤΕ Σκιάθου.
Έχω δύο παιδιά την Ουρανία 30 ετών απόφοιτο Διοίκησης Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και του Δημήτρη 26 ετών απόφοιτο Ι.Ε.Κ. Μαγείρων Θεσσαλονίκης. 

Είμαι επιχειρηματίας διατηρώ επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια. Είμαι ιδρυτικό και ενεργό μέλος του Συλλόγου ”ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ”. 

Αγαπώ το νησί μας και θέλω να προσφέρω στα κοινά γι αυτό και κατεβαίνω στην πολιτική σκηνή της Σκιάθου και ευχαριστώ τoν Επικεφαλή της Παράταξης και πρώην Δήμαρχο Νίκο Πλωμαρίτη που με έχει τιμήσει δύο φορές περιλαμβάνοντας με στα ψηφοδέλτια. 

Μαρία Αρμαμέντου

Επιχειρηματίας ​

“Αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με την Παράταξη ”ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ” με επικεφαλής τον Νικόλαο Πλωμαρίτη γιατί πιστεύω ότι μαζί του θα κάνουμε ένα ”ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”

Ονομάζομαι Μαρία Αρμαμέντου, γεννήθηκα στην Κύπρο και κατάγομαι από τη Σκιάθο όπου και διαμένω όλο το χρόνο. Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Τσάγγο και έχουμε δύο κόρες της Κυριακή και την Κρυσταλένια.

Ασχολούμαι με τον Τουρισμό εδώ και πολλά χρόνια, διατηρώντας επιχείρηση Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων.

Αποφάσισα να συμμετέχω στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη ”ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ” με επικεφαλής τον Νικόλαο Πλωμαρίτη γιατί πιστεύω ότι μαζί του θα κάνουμε ένα ”ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” για τη Σκιάθο που μας αξίζει.

Με εκτίμηση

Μαρία Αρμαμέντου

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ

Δημόσιος Υπάλληλος

“Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα του νησιού με την εμπειρία μας και την ανιδιοτελή αγάπη μας για τον τόπο μας.”

Γεννήθηκα το 1962 στη Αθήνα και είμαι γιος του Κωνσταντίνου Κόλλια και 
της Ουρανίας Καρατζά. 

Ενηλικιώθηκα, εργάστηκα και δημιούργησα οικογένεια στο πανέμορφο νησί μας. 

Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Καρφιτσοπούλου και έχουμε τρία παιδία.
Μετά την αποφοίτησή μου από το Γυμνάσιο και την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας, εργάστηκα ως δημόσιος υπάλληλος στο κέντρο υγείας ΣΚΙΑΘΟΥ για 29 χρόνια. 
Σήμερα είμαι Συνταξιούχος και βοηθώ την σύζυγό μου στην επιχείρηση της στον Τουριστικό τομέα. 
Διετέλεσα Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό ”Σκιάθος-Έργα-Ανάπτυξη- Εμπιστοσύνη ” του Δημάρχου Νικολάου Πλωμαρίτη από το 2006-2014 . 

Καθ´ όλη τη διάρκεια της θητείας μου ήμουν μέλος των Σχολικών Επιτροπών της προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, διατέλεσα προέδρος του Κ.Α.Π.Η. την περίοδο 2008-2010 , της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας από το 2006 μέχρι το 2010 καθώς και Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Σκιάθου το διάστημα 2010-2014. 

Κατεβαίνω στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου με επικεφαλής τον Νικόλαο Πλωμαρίτη γιατί με το συνδυασμό ¨ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ¨ έκανε πράξη το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. 
Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα του νησιού με την εμπειρία μας και την ανιδιοτελή αγάπη μας για τον τόπο μας.

Νικόλαος Χαλκιάς

Επιχειρηματίας ​

“θέλω να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για ένα καλύτερο αύριο και προοπτική για τα Παιδιά μας. Ζητώ τη στήριξή σας και είμαι βέβαιος ότι μαζί θα τα καταφέρουμε για μια ΣΚΙΑΘΟ ΕΝΩΜΕΝΗ. “

Ονομάζομαι Χαλκιάς Νικόλαος γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σκιάθο της οποίας είμαι μόνιμος κάτοικος.

Έχω τρία παιδιά την Μορφούλα 16 χρονών , την Κωνσταντίνα 13 χρονών και τον Γιάννο 9 χρονών. 

Διατηρώ Επιχείρηση Καφέ Μπαρ στο παλιό λιμάνι της Σκιάθου και τα τελευταία χρόνια έχω ασχοληθεί με τα κοινά του νησιού μας. 

Το 2010 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ”ΕΡΓΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ” , αφού οι συνδημότες μας με τίμησαν με την ψήφο τους. Στη συνέχεια διετέλεσα Πρόεδρος της Α ‘Βαθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Σκιάθου, Πρόεδρος της Επιτροπής Καταστημάτων και Πρόεδρος Συγκοινωνιών. 
Όλα αυτά τα χρόνια η συνεργασία μου με το Νίκο Πλωμαρίτη ήταν άρτια και ωφέλιμη για τον τόπο μου, ένα από αυτά τα έργα ήταν η κατασκευή και λειτουργία του 3ου Νηπιαγωγείο Σκιάθου. 

Την 1η Σεπτεμβρίου 2019, 
θέλω να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για ένα καλύτερο αύριο και προοπτική για τα Παιδιά μας. Ζητώ τη στήριξή σας και είμαι βέβαιος ότι μαζί θα τα καταφέρουμε για μια ΣΚΙΑΘΟ ΕΝΩΜΕΝΗ. 

Με τιμή
Νικόλαος Χαλκιάς

Ζωή - Ζδράβκα Σουλτάνη

Επιχειρηματίας ​

“Είμαι μαζί με τον Νίκο Πλωμαρίτη σε αυτές τις εκλογές επιθυμώντας να βοηθήσω τον τόπο που ζω και μου αρέσει να λειτουργώ ομαδικά και να είμαστε ενωμένοι γιατί έτσι προχωράμε μπροστά και προς το καλύτερο.”

Γεννήθηκα στη Βουλγαρία το 1970, όπου για πολλά χρόνια ήμουν πρωταθλήτρια στο βόλεϊ στην Εθνική Ομάδα.

Γνώρισα τον άντρα μου τον Γιάννη Σουλτάνη (Ντάνο) εδώ στη Σκιάθο το 2002, σε μια επίσκεψή μου για τουρισμό. Παντρευτήκαμε και αποκτήσαμε μία κόρη την Σοφία. Από τότε ζω μόνιμα στο νησί.

Μαζί με τον σύζυγό μου δημιουργήσαμε την επιχείρησή μας πριν από 11 χρόνια τον φούρνο «Ντάνος». Συμμετέχω στα κοινά όλα αυτά τα χρόνια καθώς ήμουν στο ΣΕΟ μέλος και τώρα είμαι μέλος στην ομάδα του βόλει Σκιάθου.

Είμαι μαζί με τον Νίκο Πλωμαρίτη σε αυτές τις εκλογές επιθυμώντας να βοηθήσω τον τόπο που ζω και μου αρέσει να λειτουργώ ομαδικά και να είμαστε ενωμένοι γιατί έτσι προχωράμε μπροστά και προς το καλύτερο.

Ο Νίκος μας εμπνέει να είμαστε ενωμένοι και να βοηθούμε ο ένας τον άλλον και έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ως Δήμαρχος και ως Αντιπεριφερειάρχης Βορείων Σποράδων τις ικανότητές του και την σημασία της ομαδικότητας.

Με εκτίμηση

Σταυρός Χριστέλης

Επιχειρηματίας ​

“Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νικόλαου Πλωμαρίτη , και ζητώ τη στήριξή σας για να προσφέρουμε όλοι μαζί πολλά περισσότερα για τον τόπο μας.”

Γεννήθηκα στη Σκιάθο το 1955 και είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Σανιδά με την οποία απέκτησα δύο παιδιά την Ελένη και το Θεόδωρο.
Για πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκα ως τεχνητής Ξυλουργός πάσης φύσεως και οι περισσότεροι με γνωρίζεται από την δουλειά μου και την παρουσία μου στον τόπο μας. Επιπλέον διατηρούμε οικογενειακή επιχείρηση τουριστικού καταλύματος και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους επισκέπτες. 
Η προσφορά μου για τα κοινά ήταν και είναι πρώτη προτεραιότητα στη σκέψη μου, έτσι και το 2014 αποφάσισα να συμμετέχω πρώτη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και στη συνέχεια τοποθετήθηκα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ όπου παραμένω και συνεισφέρω μέχρι και σήμερα. 
Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νικόλαου Πλωμαρίτη , και ζητώ τη στήριξή σας για να προσφέρουμε όλοι μαζί πολλά περισσότερα για τον τόπο μας.

Με εκτίμηση

Σταυρός Χριστέλης

Copyright 2019 © All rights Reserved. Design by KAPA