Ποιος είναι ο

Νικόλαος Πλωμαρίτης

Γεννήθηκε στη Σκιάθο στις 9/5/1964, όπου και τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο. Συνέχισε τις σπουδές του στο Οικονομικό και αργότερα στο Τεχνικό Λύκειο Βόλου, απ’ όπου αποφοίτησε το 1981 από το Τμήμα Δομικών Έργων. Φοίτησε στην Ανώτερη Δημόσια Σχολή Εμπορικού Ναυτικού (ΑΔΣΕΝ), ολοκληρώνοντας επιτυχώς τις σπουδές αυτές το 1984.
Στη συνέχεια σταδιοδρόμησε στο Εμπορικό Ναυτικό ως αξιωματικός επί σειρά ετών και μετέπειτα δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων όπου παραμένει μέχρι σήμερα. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου ¨Τουριστικών Σκαφών Σκιάθου¨ για πολλά χρόνια.
Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολείται από το 1998, οπότε και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του υπευθύνου οχημάτων και του μηχανολογικού εξοπλισμού. Επανεξελέγη στις δημοτικές εκλογές του 2002 και υπηρέ¬τησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος από τον Μάρτιο μέχρι το Δεκέμβριο του 2003 οπότε του ανατίθενται τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Δημάρχου. Από τον Ιούνιο του 2004 αναλαμβάνει την θέση του Δημάρχου Σκιάθου όπου και παραμένει μέχρι το 2014 μετά και από τις επιτυχημένες εκλογικές του αναμετρήσεις του 2006 και του 2010.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 εκλέγεται με την παράταξη ¨Συμμαχία υπέρ των πολιτών¨ του Κώστα Αγοραστού και αναλαμβάνει καθήκοντα Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Βορείων Σποράδων.
Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Παφύλη και έχει δύο αγόρια, τον Κυριάκο και τον Παναγιώτη
Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά.