ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Share on facebook
Share on email
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Έχει μεγάλη σημασία στη ζωή , στην προσωπική , στην επαγγελματική, στην κοινωνική και ειδικά στην πολιτική ,το ποιος μιλάει για σένα, ποιος σε κατακρίνει ή σε διαφημίζει.
Έχει μεγάλη σημασία αν αυτός που μιλάει 
αγαπάει το νησί πραγματικά, γνωρίζει και αγαπάει την φύση και την ιστορία του ή αν είναι από αυτούς που το βλέπουν ΜΟΝΟ σαν την κότα που κάνει το χρυσό αυγό.
Έχει μεγάλη σημασία αν αυτός που μιλάει 
διοχετεύει τα υγρά απόβλητα της επιχείρησής του σε ευαίσθητο υδροβιότοπο, σε πολύπαθη λίμνη , «τσιμεντώνει» ρέματα που εντάσσει μετά σε μελέτες , απασχολεί την Επιτροπή Περιβάλλοντος του Δήμου και το Δημοτικό Συμβούλιο για να καταργήσει υπάρχον παρτέρι που εμποδίζει την επιχείρησή του, χωρίς να «πονά» για τους ανθρώπους που μπορεί «με τα χέρια τους να έσκαψαν το χώμα για να το φυτέψουν(sic)»
‘Εχει μεγάλη σημασία αν αυτός που μιλάει 
απέκτησε με τον ιδρώτα του ή με τον ιδρώτα της οικογένειάς του τις επιχειρήσεις του.
Έχει μεγάλη σημασία αν αυτός που μιλάει
θέλει ένα Δήμαρχο για το καλοκαίρι για να τον εξυπηρετεί, να τον υπηρετεί και να του εξασφαλίζει ησυχία στην ημι-ιδιωτική αμμουδιά του.
Έχει μεγάλη σημασία αν αυτός που μιλάει 
θεωρεί εαυτόν «άρχοντα» που τιμά με την κάθοδό του στις εκλογές ένα νησί «ποπολάρων»
Η εγκυρότητα και η σπουδαιότητα των λόγων κάποιου εξαρτώνται από τις πράξεις του , τον εν γένει βίο του , την καταγωγή του και από τον χρόνο που επιλέγει να μιλήσει για τους στόχους του. Πρέπει λοιπόν κάποιος να το σκεφτεί πολύ καλά πριν «αρθρογραφήσει» ή βάλει την υπογραφή του σε κείμενα που εκθέτουν όχι μόνο τον ίδιο αλλά δίνουν σε όλους το δικαίωμα να αναφερθούν «στα έργα και τις ημέρες» μέχρι και των παππούδων του
Και επειδή πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία για την αγάπη …
Αγαπάει τον τόπο του όποιος παρά τις επαγγελματικές, οικογενειακές και κοινωνικές του υποχρεώσεις βρίσκει πάντα τον χρόνο να προσφέρει στα κοινά είτε ως ενεργός πολίτης είτε ως δημοτικός σύμβουλος 
Αγαπάει τον τόπο του όποιος θέλει να προσφέρει πραγματικά και όχι όποιος θέλει να αποκτήσει ένα επάγγελμα.
Αγαπάει την Σκιάθο αυτός που γνωρίζει και αναγνωρίζει ότι άλλο είναι να είσαι «βιτρίνα» ενός συλλόγου και άλλο να διοικείς ένα Δήμο.
Αγαπάει τον τόπο του αυτός που προσφέρει και συμμετέχει σε δράσεις για να βοηθήσει τον τόπο και συνάνθρωπό του και όχι για να βγάλει δελτίο τύπου αυτοπροβολής παραποιώντας πολλές φορές τα γεγονότα και εκθέτοντας συμπολίτες του.
Αγαπάει τον τόπο του αυτός που χωρίς εγωπάθεια, εγωισμό και αλαζονεία , γνωρίζοντας σε βάθος τα προβλήματα του νησιού, αποφασίζει να συμπαραταχθεί με ανθρώπους γιατί αυτοί αποδεδειγμένα αγαπούν ανιδιοτελώς την Σκιάθο των γονιών μας. Ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στον ΔΗΜΟ, ανθρώπους με τους οποίους είχε στο παρελθόν και ίσως να έχει στο μέλλον διαφορετική άποψη για διάφορα θέματα. Ένα όμως πράγμα είναι σίγουρο. Η κοινή , δυνατή και άδολη αγάπη για το νησί μας θα οδηγήσει στην καλύτερη λύση όλων των προβλημάτων. Η αγάπη αυτή θα οδηγήσει σε αποφάσεις που με θέληση, πείσμα , εμπειρία και ανιδιοτέλεια θα υλοποιηθούν.
Αγαπάει τον τόπο του αυτός που θέλει την Σκιάθο για όλους, θέλει την Σκιάθο που αξίζει στους μόνιμους κατοίκους που γνωρίζουν όχι μόνο το καλοκαιρινό μα και το χειμωνιάτικο πρόσωπό της, την Σκιάθο που αξίζει στους επιχειρηματίες που αποφασίζουν να επενδύσουν στο νησί μας.
για την 
«ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΝΩΜΕΝΗ»
η δημοτική σύμβουλος 
και εκ νέου υποψήφια 
Αναστασία Φιλαρέτου